EKOCI

Eko civilna iniciativa

www.ekoci.si    info: ekoci.slo@gmail.com

 

KDO SMO EKOCI?

Člani EKO civilne iniciative Slovenije s svojimi aktivnimi člani udejanjamo dobre stvari v vsakdanjem življenju. Eko civilna iniciativa Slovenije – »EKOCI« ne deluje politično ampak si vsak član prizadeva , da sodeluje kot posameznik in  pri svojem delu v vsakdanjem življenju dela dobro s pozitivnim pristopom  zase, za družino,  za lokalno skupnost in širše. S spoštovanjem tradicije, nadgradnjo novih znanj in povezovanjem v dobro narave, ljudi in energij!

Skupaj ugotovljamo, da če hočemo biti neodvisni, svobodni in srečni moramo sami poskrbeti za prehransko, energetsko in zdravstveno samooskbnost.

Odločili smo se, da  se bomo najprej  aktivno vključili in udejanjali skupaj  z drugimi 100% samooskrbnost   s sonaravno pridelano hrano. Z izobraževalnimi in povezovalnimi aktivnostmi,  s prikazom dobrih praks, z vključitvijo naprednih strokovnjakov in z vzpodbujanjem  pridelave hrane  pri otrocih, odraslih, vrtičkarjih,  pri kmetih, v institucijah, v skupinskih pridelavah hrane, v lokalnih skupnostih in širše vse s ciljem, da bomo v Sloveniji dosegli 100%  samooskrbnost  s hrano  v prihodnosti ! Najprej bomo  udejanjili in povezali vse v Sloveniji, ki že delajo dobro na področju samooskrbe s hrano in navdušili k samookrbnosti  vse, ki si tega želijo pod enotnim naslovom projekta: » OSKRBIMO Slovenijo!« Kmalu več informacij o projektu  na spletni strani  www. oskrbimo.si

V EKO Civilni iniciativi Slovenije smo se zbrali napredno in drugače misleči ljudje, ki s(m)o v širšem slovenskem prostoru že dokazali pozitiven pristop in hočemo svoja znanje in izkušnje podeliti z drugimi.

 

Predlagamo, da preučite kako delujemo in se nam pridružite!

Prisrčno  dobrodošli!

 

Ekoci-Eko civilna iniciativa Slovenije

Izdelava strani