Pozitivne točke/posamezniki

Spoštovani,

 

kot posameznik ali organizacija lahko postanetete pozitivna točka če boste organizirali aktivnosti izmenjave semen, ki se je bodo lahko udeležili tudi drugi. Organizacijo aktivnosti prevzamete sami v skladu z namenom štafete, nas pa obvestite o izvedbi aktivnosti tako, da izpolnite obrazec, ki ga najdete v rubriki pod pozitivne točke. Vašo aktivnost bomo objavili na spletni strani in se je bodo lahko udeležili tudi drugi.

 

V kolikor se želite samo udeležiti dogodka izmenjave semen si boste lahko od 2.4.2012 naprej na naši spletni strani pod aktivnosti pozitivne točke ogledali aktivnosti prijavljenih pozitivnih točk in se tako udeležili dogodka v bližini vašega kraja.

 

Če v bližini vašega kraja ne potekajo aktivnosti izmenjave semen lahko posredujete 11 semen iste vrste skupaj z opisom semen v skladu z navodili kot velja za pozitivne točke skupaj s spremnim pismom najkasneje do 12.4.2012 na spodaj naveden naslov.

 

 

Center čez mavrico

Ekofejst za: ŠTAFETO SEMEN – OSKRBIMO.SI

Velika Pirešica 1

3310 Žalec

 

 

Prav tako se lahko udeležite katerega izmed osrednjih dogodkov Štafete semen – Oskrbimo.si. Dogodke si lahko ogledaš na povezavi osrednji dogodki štafete.

 

Če želite samo objaviti aktivnosti, ki jih boste izvedli doma ali v svoji okolici in se navezujejo na setev ali izmenjavo semen lahko le te objavite na facebook strani: http://www.facebook.com/OskrbimoSlovenijoStafetaSemen.

Ekoci-Eko civilna iniciativa Slovenije

Izdelava strani