KAJ

www.ekoci.si        info: ekoci.slo@gmail.com

—————————————————————————————————————————————————

 

Kaj  DELAMO EKOCI

 

EKOCI smo soglasni , da je pravi potencial  v ljudeh, ki živimo v čudovitem okolju naravnih danosti  v«rajskem vrtu« v Sloveniji, od nas pa je odvisno ali bomo znali v« rajskem vrtu« tudi preživeti, zato je cilj vseh, ki se združujejo v Ekoci:   spoštovanje do  narave in ljudi,  naravnih danosti in nadgradnjo novih znanj ob  upoštevanju dejstev  in    trenutnih razmer v katerem živimo.

Zato preverjamo različne vire informacij , izmenjujemo mnenja preko spleta. se o njih pogovarjamo (vsak drugi vikend v mesecu  na okrogli mizi na  Ekofejstu Galicija) in skušamo najboljše in pozitivne rešitve uporabne v vsakdanjem življenju udejanjiti v praksi in v vsakdanjem  življenju.

Člani EKOCI smo soglasni da, moramo zase poskrbeti sami in z sodelovanjem bomo dosegli blagostanje zase v sedanjosti in za zanamce v prihodnosti. Delamo na različnih področjih in z veseljem  posredujemo in združujemo  informacije vseh ki delajo v dobro narave, ljudi in energij. Organizacijski del projekta :«OSKRBIMO SLOVENIJO« se še dograjuje  z rednimi druženji aktivnih članov na Ekofejstu. Vsi , ki si želijo aktivno sodelovati v projektu so prisrčno vabljeni. V nastajanju je tudi nova spletna stran projekta www.oskrbimo.si , kjer bodo objavljene vse informacije v zvezi s projektom. .Pristopna izjava za članstvo v Ekoci je v priponki.

Kaj   delamo pa lahko pogledate v  GALERIJI DOGODKOV.


 

Nekaj koristnih povezav:

http://www.zazdravje.net/

http://www.ucilnicavnaravi.si/

http://klubgaia.com/Vrtnarski-nasveti/Clanki/704/Samooskrbno-vrtnarjenje-v-sozitju-z-naravo

http://www.pozitivke.net/

http://www.ekovas.si/

http://www.vitacenter.si/sl/Ekoloska_trznica_Naklo_vita/

http://www.ajda-vrzdenec.si/

http://www.zekos.si/

http://janezbozic.wordpress.com/category/permakultura/

 

Končni Cilj projekta  »OSKRBIMO SLOVENIJO : večina prebivalcev Slovenije bo samooskrbna s hrano delno ali v celoti; z zelišči, začimbami, vrtninami, sadjem in z ostalimi dobrinami, ki jih potrebujejo  za vsakdanjem življenju.

Ljudje bodo ponosno v sodelovanju z soljudmi in v harmoniji z naravo in stvarstvom prevzemali odgovornost za vsakdanje življenje in se zavedali pomena samooskrbnosti.

Pridobljeno znanje in veščine tradicionalnih znanj z nadgradnjo novosti bodo zadovoljni in ponosni prebivalci Slovenije prenašali naslednjim rodovom za čudovito življenje z stalnim dvigovanjem ravni zavesti posameznikov , družbe in prostora, ki bo omogočala dostojno življenje po meri človeka v sedanjosti in lepega življenja v Sloveniji v prihodnosti.

Več info: ekoci.si@gmail.com

Ekoci-Eko civilna iniciativa Slovenije

Izdelava strani