Splošna uredba o varstvu podatkov, Ekoci Green design natečaj, Svetovni dan čebel, Spremenjen pravilnik za pridobitev dovoljenja za gojenje konopljee

25. maja 2018 v državah članicah EU stopi v veljavo Splošna uredba o varstvu podatkov (General data protection regulation – GDPR).

Uredba je namenjena zaščiti zasebnosti in zavezuje vsa podjetja ter javne ustanove, ki uporabljajo ali kakorkoli obdelujejo osebne podatke državljanov Evropske unije, da od vseh posameznikov, katerih osebne podatke uporabljajo, za to pridobijo nedvoumno privolitev.
Za namene obveščanja  Ekoci – Ekološka civilna iniciativa hranimo osebne podatke – ime in priimek in/ali e-naslov, na katerega prijavljeni v bazo prejemnikov prejemate obvestila. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris, oziroma lahko kadarkoli prekličete soglasje o obveščanju.

 

Če želite ostati z nami in še naprej prejemati obvestila o dogodkih in aktivnostih Ekoci, vas prosimo, da s klikom na Želim prejemati Ekoci e-novice dovolite, da vam lahko novice pošiljamo še naprej. Če privolitve ne boste posredovali, bomo vaše podatke izbrisali iz svoje baze in vam e-novic ne bomo več pošiljali.

Hvala, ker ste del naše skupnosti

unnamed1

unnamed2