VABILO: Regionalna debata in državljanski forum o prihodnosti kmetijstva

Oba dogodka se bosta odvila v okviru živilsko-kmetijskega sejma AGRA v dvorani 1. Na nedeljskem državljanskem forumu o kmetijstvu v Evropi prihodnosti (26. 8. 2012 ob 16. uri), ki bo predvajan tudi v živo prek http://www.evropske-razprave.si/video-prenosi/spletni-video-prenos/kmetijstvo-eu-gornja-radgona-26-8-12.html , se bosta kot govorca udeležila tudi Anton Komat (ekolog in publicist) ter Boris Fras (predsednik Zveze združenj ekoloških kmetov Slovenije). Ostala govorca bosta evropska poslanka Zofija Mazej Kukovič (ELS/SDS) in Igor Hrovatič, direktor Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije. Razpravo bo moderirala Iva Grobin (Studio 12), dogodku pa bo sledila pogostitev.

 

Vaša mnenja zbiramo že zdaj. Povejte nam, kaj vas moti na področju kmetijske politike v Sloveniji in EU in zastavite vprašanja govorcem na naslov: info@evropske-razprave.si .

 

Vabljeni tudi, da se udeležite sobotne regionalne debate o vplivu vstopa Hrvaške v EU na slovenski kmetijsko-živilski sektor (25. 8. 2012 ob 14. uri), ki jo bo moderiral Matej Delakorda (Studio 12).

 

Ostale informacije najdete v priloženem vabilu.

Vabilo (1)

 

Lep pozdrav!