ČESTITKE OB DNEVU DRŽAVNOSTI

ČESTITKE OB DNEVU DRŽAVNOSTI

Ob dnevu državnosti  voščimo državljanom  in državljankam  Slovenije in Slovencem  po svetu –   z globokim prepričanjem, da znamo in zmoremo vse –  z znanjem, pogumom  in vztrajnostjo ki je že od nekdaj simbol klenega človeka na naših tleh.

Želimo, da sposobni mladi ljudje z svojim znanjem  najdejo priložnost in ustvarjajo nova delovna mesta tu, v Sloveniji zase in za svoje otroke.

Želimo, da se ustvarijo v Sloveniji takšni pogoji za življenje, da bodo želeli domov tudi Slovenci, ki so trenutno v tujini.

Želimo, da kmetje pridelajo čim več sonaravno pridelane hrane in pustijo naravo in neokrnjeno zemljo za naše zanamce.

Želimo , da ponosno govorimo slovensko, ohranjamo jezik in kulturo, domačo zemljo , kulturno krajino in spoštujemo tradicijo in spoštujemo ljudi.

To je Slovenija..

Kot je napisal  prijatelj Eda:« Biti ponosen nase je lep in čudovit občutek. Hoditi z vzdignjeno glavo, bodisi revež ali bogataš, s trdnim korakom. Vsak človek ima pravico živeti in sanjati tisti svoj raj, imeti cilj, biti ponosen na kaj – če pa sam ne zna, vedno obstaja vsaj ena roka tistega pravega prijatelja.«

Otroci Vrtca Slovenska Bistrica in ravnateleljica ga Ivana Leskovar.jpg P4139752

 

Otroci in mentorji v Štafeti semen sadijo semena kulture, rastlin, znanja in povezovanja. Prihodnost je v naših rokah!

Vse dobre želje in pogumno naprej Vam želimo.

Ekipa Ekoci

ŠTAFETA SEMEN

Oj – Osti Jarej –bodi mlad pomlajen bodi močan

“Slovenka – Slovenec« kjerkoli si; tu je tvoj temelj, osnova, od tu je tvoje seme – izvor, bistvo, tu je tvoje središče, od tu je tvoja energija, potenca, tu je neizčrpen vrelec tvojega bistva ;« je sporočilo naših prednikov

Spletna stran: www.ekoci.si

Elektronski naslovi: ekoci.si@gmail.com; info@ekoci.si; ekoci.slo@gmail.com; ;FB:Ekoci Ekološka civilna iniciativa: http://www.facebook.com/pages/Ekoci-Ekološka-civilna-iniciativa/280321302001496Ekofejst Galicija in Stafeta semen:http://www.facebook.com/OskrbimoSlovenijoStafetaSemen

Sporočilo ste skladno z ZVOP-1, ZVP in ZEK prejeli na osnovi svoje prijave na spletnih straneh , ) na osnovi telefonske prijave, sodelovanja v nagradni igri, izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, seminarjih in drugih podobnih dogodkih .. V kolikor ste se med prejemniki sporočil znašli pomotoma oz. se želite odjaviti od nadaljnjega prejemanja, prosimo na to sporočilo odgovorite z ODJAVA. Zahteva bo izvedena v roku 15 dni po prejemu, v nadaljnjih 5 dneh pa boste o tem tudi obveščeni. V zvezi z izvedbo zahteve ne nosite nobenih stroškov.