Piramide in starodavna tegnologija – Kongres september 2014 v CD

“Če ne razumemo naše preteklosti, ne moremo razumeti naše sedanjosti in prihodnosti.Zgodovina je eden od ključnih mehanizmov za upravljanje naše civilizacije. Če je ta namerno izbrisana, kakšen uvid sploh lahko imamo v to, kar se dogaja?” Yuri Yatsko, fizik, psiholog v članku z naslovom Naša preteklost določa našo sedanjost in prihodnost.
na https://drive.google.com/?tab=mo&authuser=0#search/yatsko

Z naše strani, ker Juriju Yatsku nimamo prav ničesar dodat pa le poziv za max širjenje informacije o dogodku

 

Vstopnice

V kolikor te zanima 10% popust pri nakupu vstopnic to prosim sporočite Ireni Jarc, zunanji sodelavki pri organizaciji predavanja v Cankarjevem domu in dolgoletni voditeljici duhovnih potovanj v dolino bosanskih piramid v Visokem z vodstvom Dr. Semirja Osmanagića.
Email: irenajarc7@hotmail.com.

Sezam prijavljenih bom posredovala odgovorni osebi v CD. Pri nakupu vstopnice boste na blagajni CD povedali svoje ime, da vam bodo zaračunali nižjo ceno. Cena predavanja za dva dni je ugodna in znaša 33 Eur (- 10% popust), za en dan 19 Eur. Popust velja do 05.09.2014.

Predavanja bodo osvetlila skrite strani zgodovine in odprla nov pogled na obstoj predhodnih civilizacij.

Program duhovnega potovanja v dolino bosanskih piramid z vodstvom Dr. Semirja Osmangića (28. do 31. 08. 2014, 19. do 22.09.2014 in 30. do 02.10.2014) so objavljeni na spletni strani https://www.mandala.si Potovanje pripravim in vodim Irena Jarc.

Prisrčno vabljeni v svet novih odkritij in znanj.

Irena Jarc, prof.ped.

Dodatno gradivo in argumenti

1.

Boris Muževič egiptolog, mitolog, preučevalec in raziskovalec predantičnih kultur in izročil je predstavil svojo zadnjo knjigo z naslovom Civilizacija pred našo?. Knjiga je poskus približevanja davno preteklih dogodkov, spoznanj in dosežkov vsem, ki se sprašujejo, ali je naša visoko razvita civilizacija res prva na našem planetu. Avtor pravi, da knjiga ne ponuja neposrednih odgovorov, ponuja pa razmislek.MP3 predavanja na http://www.youtube.com/watch?v=vKby0Z6FLXk&feature=youtu.be

2.

Klaus Dona je umetniski kurator za Habsburg Haus of Austria. Je usposobljen poznavalec različnih kultur, ki so se pojavljala skozi človeško zgodovino. Pri tem je naletel na več artefaktov (predvsem od neznane predmajevske in predkolumbijske civilizacije), ki nimajo logičnega razloga za obstoj. Se dotika zelo pomembnega vprasanja o resnični zgodovini našega človestva,kdo smo in kam gremo. Stvar je podkrepljena z veliko artefakti in razlagami. Prosim če si pogledate tale video v katerem lepo predstavi nekatere artefakte ki dajo človeku resnično misliti.

http://youtu.be/yUQFzYcem_Q
Posnetek je z obiska pri Klausu, po katerem je nastal odličen članek za revijo Jana