Nekaj svežih okrog Monsanta: Svetovna nagrada Monsantu za hrano, Monsanto postal lastnik Blackwater-največja privatna vojaška firma, Monsanto kupil podjetje za modulacijo vremena..

Nekaj svežih okrog Monsanta :

  1. 1.      LETOSNJA NAGRADA “World Food Prize” GRE MONSANTU IN SYNGENT
  2. 2.     Monsanto postal lastnik Blackwater, največje privatne vojaške firme
  3. 3.     Bill & Melinda Gates fundacija kupila 500.000 delnic Monsanta
  4. 4.     Monsanto kupil podjetje za modulacijo vremena…
  5. 5.     Secret Trade Deals: the Monsanto Protection Act on Steroids!

1.

Prvi put Svjetska nagrada za hranu, koja se smatra ekvivalentom Nobelovoj nagradi za poljoprivredu, odlazi u ruke predstavniku tvrtke koja proizvodi genetički modificirane žitarice.

Ovogodišnju nagradu dijele glavni genetičar Monsanta, Robert T. Fraley i Marc Van Montagu i Mary-Dell Chilton, još dva apologeta GMO hrane. http://www.huffingtonpost.com/frances-moore-lappe-and-anna-lappe/choice-of-monsanto-betray_b_3499045.html

For more information and recorded statements on film by Vandana Shiva and Frances Moore Lappé please go to
www.rightlivelihood.org/worldfoodprize_2013.html https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6ioGRwLcEoo

Peticija
http://action.sumofus.org/a/world-food-prize-monsanto-syngenta/5/4/?akid=2390.1624847.-K96Ki&rd=1&sub=fwd&t=1

ki deluje za ustavitev podelitve zelo priznane nagrade na podrocju kmetjstva, tokrat MONSANTU – proizvodnja GSO, ter Syngenty za proizvodnja strupov
2.
Yes, Monsanto Actually DID Buy the BLACKWATER Mercenary Group!http://politicalblindspot.org/yes-monsanto-actually-did-buy-the-blackwater-mercenary-group/ A report by Jeremy Scahill in The Nation revealed that the largest mercenary army in the world, Blackwater (later called Xe Services and more recently “Academi“) clandestine intelligence services was sold to the multinational Monsanto. Blackwater was renamed in 2009 after becoming famous in the world with numerous reports of abuses in Iraq, including massacres of civilians. It remains the largest private contractor of the U.S. Department of State “security services,” that practices state terrorism by giving the government the opportunity to deny it.
Blackwater Usa je privatna vojaška firma, ki je nastala leta 1997, ko jo je ustanovil takrat 27-letni ex-Navy SEAL Eric Prince. Leta 1997 mu je namreč umru njegov oče, zato je prodal njegovo firmo, ki se je ukvarjala z izdelovanjem počitniških prikolic in avtodomov. Zaradi slabega poslovanja pa je firma skoraj prpadla. rešila jo je iraška vojna leta 2003. Takrat je Blackwater dobil nalogo, da varuje šefa trenutne koalicijske oblasti Paula Bremmerja. Pogodba je bila vredna več kot 200 milijonov dolarjev. Nato je sestra Erica Princa v letu volitev 2004 sofinancirala kampanije večim republikanskim senatorjem in kongresnikom, prav tako pa naj bi prispevala denar za ponovno izvolitev Georga Busha. Blackwater zaposluje več kot 15.000 nekdanjih pripadnikov ameriške, kanadske in čilske vojske. V Iraku jih deluje 1000, v Afganistanu pa je njihovo število neznano. Ostali so v pripravljenosti. Plača pripadnika Blackwater je 1000 dolarjev na dan, s tem da v Iraku ni celo leto, ampak na rotacijah. V enem letu naj bi Blackwaterjev pripadnik tako zaslužil več kot 200.000 dolarjev.
Najbolj je Blacwater postal znan 31. marca 2004, ko so bili 4 njegovi člani napadeni iz zasede v mestu Faludža. Pobesnela množica jih je potem zažgala in razmesarila na koščke, vlekla po cesti in nato dva od njih tudi obesila na most.
Nekaj dni kasneje se zgodi drugi napad, ko Mahdijeva vojska lojalna šiitskemu verskemu kleriku Moktadi al-Sadru napade zgradbo v šiitskem svetem mestu Najaf, kjer je domovala začasna koalicijska oblast. Notri je bilo tudi 8 pripadnikov Blackwater, ki so se branili skupaj še z nekaterimi pripadniki amriške vojske in nekaterimi vojaki iz držav koalicije voljnih. Napad so uspešno
odbili. Blackwater ima tudi letalsko komponento, ki leti z helikopterji MHD – 500 defender, pilotirajo pa jih večinoma bivši pripadniki 160. letalskega regimenta za specialne operacije. Danes varujejo ameriške diplomate, tuje inžinirje in nekatere inštalacije ameriške vojske in njihove konvoje.
Priporočam ogled filma Shadow Company ali pa dokumentarca National Geografica o privatnih vojaških pogodbenikih.

Najbolj znan video: Blacwaterjev ostrostrelec v Najafu
http://www.youtube.com/watch?v=RXgcQNsUKO0 Promocijski video največjega zasebnega vadbišča na svetu v lasti družbe Blackwater USA.

http://www.liveleak.com/view?i=dda_1191968652
Blackwater Mercenary Sniper
www.youtube.com

3.

Potem ko je bilo razkrito, da je Bill & Melinda Gates fundacija, filantropa organizacija ustanovitelja Billa Gatesa, kupila 500.000 delnic Monsanta leta 2010, ocenjenih na več kot 23 milijonov dolarjev, je postalo jasno da ta t. i. dobrodelna dobronamernost le nekaj drugega, kot izkoreninjenje bolezni in hranjene revnih po svetu. Izkazalo se je da družinska zapuščina Gates skuša prevzeti in imeti pod nadzorom svetovne sisteme, vključno s področjem tehnologije, medicine in sedaj kmetijstvo.

Fundacija Gates alias davka oproščen Gates Family Trust, trenutno zapravlja milijarde dolarjev v imenu humanitarnosti, da bi vzpostavili globalni monopol hrane, ki mu prevladujejo gensko spremenjene rastline in semena. Na temelju zgodovine vpletenosti v svetovne zadeve družine Gates je razvidno, da je eden njihovih glavnih ciljev, poleg preproste vzpostavitve korporacijskega nadzora nad svetovno oskrbo s hrano, redukcija svetovnega prebivalstva za znatno količino.

William H. Gates starejši, nekdanji vodja evgenične skupine Načrtovano starševstvo

Oče Billa Gatesa William H. Gates starejši je dolgo sodeloval z evgenično skupino Načrtovano starševstvo, preimenovano organizacijo, ki je bila rojena iz Ameriškega evgeničnega društva. V intervjuju leta 2003 z PBS je Bill Gates priznal, da je bil njegov oče vodja Načrtovanega starševstva, ki je bila ustanovljena na konceptu, da je večina ljudi samo »nepomembnih rejcev« in »človeški plevel«, ki potrebujejo izločitev.

V intervjuju je Gates priznal, da je bila vpletenost njegove družine v reproduktivna vprašanja skozi leta obsežna in se skliceval na svoje predhodno prepričanje evgenika Thomasa Malthusa, ki je verjel, da je prebivalstvo sveta potrebno nadzirati s pomočjo reproduktivnih omejitev. Čeprav Gates trdi da ima zdaj drugačno mnenje, se zdi, da je fundacija le spremenila svoj Malthusianski pristop v veliko bolj diskretno zmanjševanje populacije s cepivi in GSO.

Gates Fundacija je na veliko investirala v pretvorbo azijskih, afriških kmetijskih sistemov v GSO

Zveza Williama Gatesa starejšega z Načrtovanim starševstvom in nadaljnji vplivi na področju »prebivalstva in reproduktivnega zdravja« je pomembna, ker je Gates starejši sopredsednik Bill & Melinda Gates Fundacije. Ta dolgoletni evgenik »vodnik vizije in strateške usmeritve« pri Gates Fundaciji, je trenutno močno osredotočen na prisilo GSO-ja v Afriki preko financiranja Zveze za zeleno revolucijo v Afriki (AGRA).

Gates fundacija je dala 264,5 milijonov dolarjev vredno donacijo AGRI, pa tudi domnevno najela dr. Roberta Horscha, nekdanjega izvršnega direktorja Monsanta, ki je razvil Roundup. Po poročilu objavljenem leta 2010 v La Via Campesina, je 70 odstotkov štipendistov AGRE v Keniji delalo neposredno z Monsantom, in skoraj 80 odstotkov sredstev fundacije je namenjeno biotehnologiji.

Isto poročilo pojasnjuje, da je Gates fundacija aprila 2010 obljubila 880 milijonov dolarjev za oblikovanje globalnega kmetijstva in programa varnosti preskrbe s hrano (GAFSP), ki je velik promotor GSO. GAGSP je seveda bila odgovorna za zagotavljanje 35 milijonov dolarjev vredne »pomoči« potresno opustošenemu Haitiju, ki se je uporabila za izvajanje GSO kmetijskih sistemov in tehnologij.

Leta 2003 je Gates fundacija vložila 25 milijonov dolarjev »GS (gensko spremenjene) raziskave za razvoj z vitamini in beljakovinami obogatena semena za revne sveta« poteza, ki so ji mnoge mednarodne dobrodelne organizacije in kmetijske skupine odločno nasprotovale. Leta 2008 je Gates fundacija nagradila Cornell univerzo z 26,8 milijoni dolarjev za raziskavo GM pšenice, ki je naslednja velika poljščina v kulturi GS poljščine Monstantove hrane.

Če imaš nadzor nad kmetijstvom, imaš nadzor nad svetovnim prebivalstvom

Vezi Gates fundacije z Monsantom in korporativnim kmetijstvom na splošno veliko pove o prvi agendi, ki je ustvarjanje monopolnega sistema svetovnega nadzora vseh področij človeškega življenja. Cepiva, farmacevtski izdelki, GSO, reproduktivni nadzor, vremenske manipulacije – te in še mnoge druge točke so sredstva s katerimi Gates fundacija dela velike korake k nadzoru sveta pod pretvezo, da bi izboljšali, pomagali in rešili svet.

Namesto da bi spodbujali pravo kmetijsko neodvisnost in obravnavali temeljne politične in gospodarske zadeve, ki prinašajo revščino, Gates in družba namesto tega spodbuja korporativno-lastnino in nadzor kmetijstva in zdravstvene paradigme, ki bo še bolj podjarmila najbolj revne ne svetu. Popolnoma jasno je, da je GSO škodovala že obubožane skupine ljudi, ko uniči njihove avtohtone kmetijske sisteme, kot je to razvidno v Indiji.

Nekateri bodo rekli da se Gates žene za denarjem, medtem bodo drugi mnenja, da se žene za močjo in nadzorom. Morda je kombinacija obeh, ker Gates še vedno dejavno spodbuja lastne komercialne naložbe, ki vključujejo odkup delnic Monsanta, hkrati pa vlaga v programe za promoviranje Monsanta.

Kakorkoli že, ni moč zanikati da ima Gates sedaj neposreden interes v Monsantov uspeh pri širjenju GSO po svetu. In ker Gates odkrito spodbuja Monsantovo rast na novih trgih s svojimi »humanitarnimi« prizadevanji, je jasno, da je družina Gates v postelji z Monsantom.

»Čeprav bo Bill Gates poskušal zanikati, da je fundacija vezana na njegove posle, vse to dokazuje prav nasprotno: večina njegovih donacij na koncu konča v poslovnih naložbah v tajkune, »donirano« ni res prav nič, ampak namesto da bi plačal davke v državno blagajno, svoje dobičke vlaga v gospodarsko korist, vključno s propagando o njegovi domnevni dobri nameri,« je zapisala Slivia Ribeiro za Mehiški vir novic La Journala leta 2010.

»Ravno nasprotno, njegove »donacija« financirajo projekte ki so destruktivni kot je geoinženiring ali zamenjava naravnih zdravil za visoko tehnološka patentirana zdravila v najrevnejših predelih sveta … Gates obenem poskuša uničiti podeželsko kmetovanje po vsem svetu, predvsem preko »Zavezništva za zeleno revolucijo v Afriki« (AGRA). Deluje kot trojanski konje, da ostanejo revni afriški kmetje brez njihovih tradicionalnih semen in jih nadomestijo s semeni njihovih podjetij in na koncu z gensko spremenjenimi.«
http://wearechange.si/…/
Vir: Infowars.com

Microsoft Buys Eugenics Technology From Merck http://worldtruth.tv/microsoft-buys-eugenics-technology-from-merck/

When you buy Microsoft products, you are now promoting the pharmaceutical industry and its global vaccine agenda. That’s the new reality in which we live, where the world’s largest software company is “in bed” with the world’s largest vaccine pusher.

How so? In 2009, Microsoft purchased a key piece of technology from the drug company Merck, the world’s largest maker of vaccines (which Bill Gates says can help “reduce the global population” by 10 to 15 percent). That technology, as you’ll see below, can conceivably be used to develop eugenics vaccines that target specific races and nationalities with infertility-inducing pharmaceuticals — something that is entirely consistent with Bill Gates’ openly-admitted goal of reducing world population through the use of vaccines (see link to video below).

This gene-targeting vaccine research technology purchased by Microsoft was developed by the company known as Rosetta Biosciences, formerly owned by Merck. Their software is described as a way to “figure out how genes interact with each other, analyze peptides and metabolites, and determine how they relate to gene expression.” (http://seattletimes.nwsource.com/html/microsoft/2009288622_rosetta020…)

An announcement on the Rosetta Biosoftware web site explains, “The deal allows Microsoft to incorporate genetic, genomic, metabolomic and proteomics data management software into the Microsoft Amalga Life Sciences platform for enhanced translational research capabilities.” (http://www.rosettabio.com/company/news/rosetta_microsoft)

This same announcement goes on to say that vaccine maker Merck will “provide strategic input to Microsoft” as a part of the deal. Merck’s strategy, of course, is to make money by pimping vaccines and pharmaceuticals, including the now-infamous Gardasil vaccine.

Rupert Vessey, the vice president of Merck Research Laboratories, openly admits this deal puts Microsoft in the role of being a drug developer. He says, “We look forward to collaborating with Microsoft to develop new bioinformatic solutions to enable and expedite drug discovery and development…”

This is a key statement to understand, because the term “bioinformatic” can only mean one thing. What stores information in biology? These is only one digital storage system in human biology, and that system is, of course, DNA. Therefore, the idea of developing “bioinformatic solutions” really means to develop “gene-targeting drugs and vaccines.”

This is fully consistent with Bill Gates’ admitted agenda of reducing world population with the help of drug company technologies. At a TED conference, he announced in front of a live audience:”…if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower [global population] by perhaps 10 or 15 percent.”(http://www.naturalnews.com/029911_vaccines_Bill_Gates.html)

See the video yourself at:
http://tv.naturalnews.com/v.asp?v=A155D113455FAC882A3290536575C723

All this comes on the heels of other recent news that Bill Gates is fundingsperm-destroying technologyto cause widespread male infertility (http://www.naturalnews.com/034834_Bill_Gates_sperm_infertility.html). His foundation has also funded genetically modified mosquitoes and other mad science experiments (http://www.naturalnews.com/030940_Bill_Gates_Foundation_genetics.html).

Microsoft the new leader in eugenics technology?

 

4.

Monsanto kupil podjetje za modulacijo vremena…
http://techcrunch.com/2013/10/02/monsanto-acquires-weather-big-data-company-climate-corporation-for-930m/

 

 
5.

 

Monsanto Manipulates Global Trade and Undermines Free Markets: Stop the Global Monsanto Protection Act

While Americans can currently celebrate the death of the original Monsanto Protection Act, another, more sinister threat looms over the horizon.

If you thought the Monsanto Protection Act was bad, the secret trade deals called the TPP and TAFTA are a global nightmare. Right now two secret trade agreements, known as the Trans-Pacific Partnership (TPP) and Trans-Atlantic Free Trade Agreement (TAFTA), also called the Trans-Atlantic Trade and Investment Partnership (TTIP) and being finalized for fast-track approval in the U.S.

Today Monsanto and more than 600 other multinational corporations and industry front groups are working hand in glove with the Obama administration to draft secret global trade agreements that will undermine the democratic rule of law and place our legal protections in the hands of shady corporate lobbyists.

Even worse, a biotech and pesticide industry lobbyist that once represented Monsanto, DuPont, Syngenta and other biotech giants is working as the Chief Agricultural Negotiator for the U.S. government.

Right now groups from across the globe, such as Public Citizen and Expose the TTP, are working to halt the fast-track approval of the TPP and similar trade agreements that would impose punishing restrictions on local democracy, giving multinational corporations like Monsantoand the biotech industry the unprecedented right to demand taxpayer compensation for policies that corporations deem a barrier to their profits – like GMO labeling and bans on these crops at the national, state or local level.

Join Food Democracy Now! in halting the approval to the Global Monsanto Protection Act.

 

What’s clear from all this is that Bill Gates is pursuing an agenda of human depopulation. This is a similar agenda of those who pursue eugenics efforts around the globe, including Adolf Hitler and a long list of former FDA Commissioners in the United States. One of the most common ambitions of those in the highest positions of power, it seems, is to cull the human population and eliminate “the little people,” leaving only a “master race” of supreme beings.

Even major universities around the globe are now teaching students that human beings are evil for merely being alive and exhaling carbon dioxide, and that killing off humans is “green” for the planet.

In order to kill off large swaths of human beings, the most efficient mechanism to use is a self-replicating, gene-targeted bio-weapon. Microsoft’s Amalga Life Sciences technology, purchased from vaccine developer March, theoretically provides a viable platform to develop precisely such bio-weapons. It is interesting that no announcements from the company appear to have been made since being acquired by Microsoft in 2009, indicating that their work is now being conducted in total secrecy, behind closed doors.

U.S. government admits developing weaponized, deadly flu strains
Recent headlines reveal that the United States government has also secretly funded bioweapons research that resulted in the development of super-deadly flu strains that could wipe out far more than just 15 percent of the human population. As revealed in recent news headlines:

“Scientists agreed Friday to a 60-day moratorium on research into a modified avian flu virus that has been demonstrated to be more transmissible among mammals. Although the investigators believe their research has a public health benefit, they acknowledge the fear of some governments and others that the genetically altered virus could escape from labs and infect people.”(http://www.philly.com/philly/health/news/HealthDay660965_20120120_Res…)

That may be precisely the point, it turns out. There is no better way to promote the vaccine profits of the pharmaceutical industry than to actually release an engineered bioweapon virus into the wild. And there is no faster way to reduce the world population than to engineer either a vaccine or a weaponized flu virus that burns through the human population, targeting those of an “undesirable” genetic profile who need to be “cleansed” from the human gene pool.

This about this the next time you think about purchasing Microsoft Office, Windows or some other Microsoft product. By doing so, you are funding what could very well be a global eugenics agenda with the ultimate goal of wiping out a significant proportion of the human race.

This article first appeared on Natural News website.